Opdatering #2 vedr. asbest på lofter og højlofter

Status er, at bestyrelsen i samråd med rådgiver og administrator er i færd med at finde ud af omfang, pris og tidspunkt for et oprydningsprojekt.

Derfor overvejes det pt at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling, bla. med dette punkt på dagsorden. Selvsagt vil der være noget tid til denne XGF og derefter – hvis projektet vedtages – skal dette sættes i gang og et konservativt bud på projektstart vil være efter sommerferien 2024.

Det betyder, at der går lang tid før afspærringen i realiteten kan tages ned og det igen kan blive forsvarligt at færdes på lofterne. Da adgangen til loftsrum selvfølgelig er højt prioriteret, endsige for dem der fra- og tilflytter foreningen, har bestyrelsen besluttet at tage afspærringen til lofterne ned for nu. Dette sker i løbet af ugen.

Dette betyder med andre ord: At færden på lofterne er på eget ansvar! Bestyrelsen anbefaler værnemidler, såfremt man ikke har andre muligheder end at skulle færdes på lofterne. Der vil blive hængt påmindelsessedler ved indgangen til lofterne, så vi alle ved, at det stadig anbefales IKKE at færdes på lofterne

Bestyrelsen gør alt hvad den kan for at løfte opgaven så hurtigt som muligt.

Dette indlæg blev udgivet i Vigtig information. Bogmærk permalinket.