Kommende parkeringszoner med tidsbegræsning – ultimo 2023

Der bliver indført tidsbegrænset parkering (3 timers parkering) på Peder Lykkes Vej, Glommensgade og Østerdalsgade, gældende fra ultimo 2023 (angiveligt fra 1. december 2023).

Beboere med adresse i de nye parkeringszoner kan ansøge Københavns Kommune om en p-licens for gaderne Peder Lykkes Vej, Glommensgade og Østerdalsgade.

Hvis man vil ansøge om gæste parkering kan det gøres her https://parkering.kk.dk/#!/guest-permit

I kan læse mere om høringsforslag / beslutning på København Kommunues hjemmeside her.

Læg især mærke til bilag 3 nederest på ovenstående link, som viser de fremtidige, afgrænsede p-områder. I kan hente bilag 3 her, hvor side 5 velsagtens er mest relevant.

Dalføret er undtaget, da det er privat grund/vej. Her opretholdes den i dag eksisterende p-kontrol og p-licens, hvor sidstnævnte kan udstedes fra kontoret.

Københavns Kommune vil opsætte skilte med gældende p-regler på de relevante veje, så husk at hold ekstra øje de kommende måneder.

Bemærk, at bestyrelsen blot orienterer om ovenstående og kan ikke svare på yderligere spørgsmål. Henvendelse, opdatering af forløb og ansøgning om p-licenser for ovenstående, relevante gader, kan ske hos Københavns Kommune.

Dette indlæg blev udgivet i Parkering. Bogmærk permalinket.