Begivenheder for Amagerbo

Vindues-koncert. Amagerbo har valgt at holde et lille arrangement hvor de har inviteret Jeanette Frederiksen til at komme og synge. Det foregår Lørdag d.11 April – 2020 Kl. 15:00 Læs mere på forsiden.
NOTE: ER AFHOLDT

Sankt Hans i GårdenTirsdag den 23. Juni 2020 vil der blive lavet et lille bål i gården, hvor folk er velkommen til at samles og fælleshygge. Der vil blive sat 4 ildfade op, hvor at der vil være mulighed for at lave snobrød på, Der kommer mere info om dette, både på facebook,på opslagstavler samt her på hjemmesiden. NOTE: ER AFHOLDT

Kontoret holder ferielukket: i Uge 29, 30 og 31, Holder kontoret ferielukket og bestyrelsen går på ferie. Så skriv en mail til os, eller brug kun nøds-telefonen hvis det er strengt nødvendigt i den periode.

Kontoret åbner igen: I uge 32, tirsdag den 4 Aug. holder kontoret sin første åbnings dag efter ferie og corvid-19. der vil være lidt skærpet omstændigheder om hvor mange der er på kontoret samt hvodan man kommer ind og ud. Dette vil i får mere at vide om inden kontoret åbner ellers vil der kommer en guide op ude foran døren til kontoret.

Grillhygge i gården – Lørdag d. 22. Aug kl 16:00 – Bestyrelsen og festudvalget har besluttet at vi skal prøve at komme hinanden mere ved, derfor har vi valgt at lave et Grill-event hvor at folk selv tager Maden med til grillen, og så sørger Bestyrelsen for kul og tændvæske. meget mere om dette vil der blive informeret om, der vil blive sat sedler op i opgange, reklameret på facebook, samt forsiden af hjemmesiden. NOTE: ER AFHOLDT

Arbejdsdag i gården – Arbejdsdagen er udsat på ubestemt tid grundet Corona-krisen, ny dato kommer snarrest.

Generalforsamling – ER UDSAT på ubestemt tid: Efter statsministerens seneste udmelding er generalforsamlingen udsat på ubestemt tid.

Halloween – D. 31 Oktober vil Amagerbo holde den amerikanske tradition Halloween, som minder om vores fastelavn, dog i en mere uhyggelig version. Meget mere om dette event når vi nærmere os oktober. Er desværre aflyst grundet COVID-19 og Statsministerens seneste udmelding d. 23.10.2020

Juletræ’s tænding, gløg og æbleskiver – Søndag d. 29. Nov. kl. 16.30 Vil juletræet blive tændt, og vi vil derfor fejre julen velkommen, traditionens tro plejer det at blive med gløgg og æbleskiver, men grundet COVID-19 situationen, bliver det i stedet i en vindues begivenhed for voksne, og børnene (max 10) kan komme ned ved træet, og synge julen ind i samarbejde med Jeanette som vi har inviteret til at synge på dagen.

Fastelavn 2021 – Søndag d. 14. Februar – mere Info om dette når vi nærmer os datoen.