Nyhedsbrev #1 – 2019 – hjemmesiden er oppe igen!

Vinduer Peder Lykkes vej

Opstart af udskiftning af vinduerne starter ca. mandag 3/6-19 og forventes afsluttet i uge 28. Beboere på Peder Lykkes vej skal være hjemme eller have afleveret nøgle i postkassen til kontoret. Der kommer en detaljeret tidsplan i uge 22.

Oprydning af cykler

De cykler der står på i gården ved storskrald, må der under ingen omstændigheder pilles eller fjernes. Det kan betragtes som brugstyveri. Vi arbejder på og få en kæde på, så cyklerne er låst.

Storskrald og affaldsrum

Storskrald bliver brugt som rygerum, det skal det ikke bruges til. Hertil skal skodder ikke smides på jorden rundt omkring i gården.

Når I smider ud til storskrald, må I meget gerne sorteres og ikke bare smides tilfældigt. Pap og plastic skal ikke i storskrald.

Byggeaffald skal ikke ind i skralderummene, men det skal I selv sørge for, at skille sig af med (eksempelvis gipsplader)

Hjertestarter

Vi har købt 2 hjertestartere. De bliver sat op i uge 22 i Dalføret og i Glommensgade.

Vaskeriet

Husk nu at hente jeres vasketøj, når det er færdigt. Som vi talte om på generalforsamlingen, så er der virkelig et rod dernede. Vær nu venlige, at tage alle jeres ting med, tøm vaskemaskiner, tørretumblere og kurve, så vi det er rart for den næste.

Arbejdsdag

Vi var en lille hær af ca. 15 beboere til arbejdsdag lørdag den 25. maj i dejligt vejr. Vi fik fejet i cykelkælderene, malet bænkene på græsplænen og fik luet ud af ukrudt i gården. Stor TAK til alle som var med.

Legeplads

Redegyngen bliver monteret i forbindelse med legepladseftersynet i juni måned. De 2 andre gynger bliver udskiftet samtidig.

Sandkassen får ny ramme og sandet bliver skiftet, det sker også snarest.

MVH

Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Nyhedsbreve. Bogmærk permalinket.