Vigtig information

Kontorets åbningstid samt kontakt til bestyrelsen

                                                                                                                                                                                   D.12.04.2020

Kære Beboer

Da vi er gået ind i denne svære tid med CORONAVIRUS, bliver vi nød til at passe på hinanden, både som bestyrelse og ikke mindst jer beboer.

Så har vi i bestyrelsen truffet denne beslutning at holde kontoret lukket indtil der kommer nyt fra regeringen, men i skal stadig kunne komme i kontakt med os.

I kan skrive til os på mailen amagerbo@amagerbo.dk eller i kan ringe på vores nød mobil nr. 91 19 24 56 mellem kl. 18:30 til 19:30 i tirsdag i lige uger.


Håber på jeres forståelse i denne svære tid.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Ny/gammel Vicevært.

Den 1. Maj er Anders den nye fungerende vicevært for Amagerbo
Mange vil kunne genkende/huske Anders fra TT-Gruppen, men Anders har valgt at blive selvstændig og efter en lang snak frem og tilbage, har bestyrelsen valgt at ansætte hans firma på fuldtid hos Amagerbo. Så tag venligst godt imod Anders når i ser ham

Godt at vide i Corona-krisen

 1. Vaskeri og Coronavirus: Der er sendt sedler ud i alle opgange m.h.t. vaskeri og Coronavirussen. 
  For at undgå at Coronavirussen skal sidde i vasketøjet eller vaskemaskinen. anbefales det at man vasker ved 60 grader eller der over. yderligere info kan læses i alle opgange samt på vaskeriet. 
 2. Kontoret holder lukket: Der er ligeledes sendt en seddel rundt om at kontoret holder lukket til efter påsken. Vi har valgt at gøre dette for både jeres og vores egen skyld, derfor skal al henvendelse ske via. brev eller via. e-mail. yderligere info kan læses i brevet der er hængt op på alle opslagstavler i opgange. 
 3. AKUT nummer & ekstra midlertidig vicevært: Bestyrelsen har oprettet et Akut-nummer som er 91 19 24 56 som kun skal bruges ved Akutte behov. Vi kører på nødberedskab pt. og derfor ville almindelige opgaver blive nedprioriteret til Coronasmitten har lagt sig, i samme moment, har vi også valgt at få en ekstra midlertidig Vicevært på (frivilligt medlem af bestyrelsen), som kan tage sig af akutte opkald/opgaver.
 4. Telefontid: skulle der opstå nogle akut problemer, så har kontoret lavet en ny telefontid der hedder:
  Mandag: 12:00 – 13:00
  Torsdag: 12:00 – 13:00 
 5. P-tilladelse: Skulle der opstå behov for p-tilladelser, så skriv en e-mail. til amagerbo@amagerbo.dk hvor i mærker overskriften med P-tilladelse. Skriv hvem i er og hvor i bor, så skal vi nok sørge for at der bliver fordelt nogen rundt. 
  Ellers så kan i også smide en seddel i postkassen eller ind ad døren på kontoret. 

Vindues koncert i gården

I den her triste Corona-tid har bestyrelsen valgt at lave et arrangement, hvor vi har inviteret Jeanette Frederiksen, også kendt som LULU til at spille lidt musik i en varighed af 30min i ejendommens gård.

Arrangementet kommer til at foregå lørdag d. 11 April – 2020 kl. 15:00
Vi opfordrer alle til at åbne vinduerne og synge med, så vi undgår for mange mennesker i gården.

Vi er nødt til at følge sundhedsmyndighedernes anbefaling om at man ikke forsamles mere end max. 10 personer, men vi ønsker samtidigt også at kunne samle beboerne, dog uden man samles rent fysisk.

Med venlig hilsen
bestyrelsen

Sang i gården

Jeanette har i samarbejde med bestyrelen aftalt af hun vil prøve at løfte stemningen i disse triste tider med lidt sang i gården, det kommer til at foregå fredag d.27/03-2020 fra klokken 16:00 til 16:30 i gården.

Generalforsamling

  11.03.2020                                                  VIGTIGT!!!

Generalforsamlingen er aflyst, efter Statsministerens tale i aften angående Corona virusen, forsamlinger på mere end 100 mennesker forbydes, samt skoler og institutioner lukkes ned fra fra næste uge (uge 12).

Vi ser os derfor nødsaget til at aflyse og rykke generalforsamlingen, for alles sikkerheds skyld, samt afvente situationen, og derfra så finde en ny dato. 

Nærmere info kommer når vi ved mere. 

OBS!!!
P.g.a. den nuværende situation med Corona-virussen, laver vi en midlertidig løsning.
Hvis man skal sælge sin lejlighed, så skal man sende en mail til amagerbo@amagerbo.dk og mærke det Salg af andel.
Har man ikke mulighed for at sende en mail, så kan man ringe i kontortiden. Når dette er gjort, så vil Jeanette smide en seddel i din/jeres postkasse som du/I skal udfylde, og smide tilbage til kontorets postkasse.

Dette indlæg blev udgivet i Kontortid. Bogmærk permalinket.